Udtalelser om uddannelsen

"

"

Det her blev min livs rejse

Jeg fulgte min drøm!

Hej! Jeg hedder Jane Svendsen og jeg er blevet færdig med uddannelsen CMH  (Clairvoyant MedieHealer) 

Jeg er en pige, som altid har kunnet mærke at der var mere mellem himmel og jord. 
Jeg har altid vidst, at det var den spirituelle vej jeg ville gå,- tiden skulle bare være rigtig, for jeg vidste -at lige så snart jeg gik i gang, så ville det blive alt omfattende – og det må man sige at det er blevet.

Det første jeg følte, da jeg trådte ind hos Judy var at “komme hjem” En følelse af at være elsket og at det her ville blive mit livs rejse. Det blev det.

Jeg anbefaler CMH uddannelsen hos Judy af hele mit varme hjerte. Hun er fantastisk til at lære fra sig og kan rumme ALLE mennesker. 

Kærligst Jane 

"

"

Jeg kan ikke sætte en pris på det jeg har fået på uddannelsen, det er uvurderligt

Jeg hedder Liv Marie Frederiksen

Hele mit liv har jeg gået og søgt et eller andet, jeg kunne ikke rigtigt finde ud af hvad det var. Da jeg kom ned til Judy fandt jeg ud af hvad det var, jeg manglede kærlighed til mig selv, og det har Judy hjulpet mig med at finde.

Jeg kan ikke sætte pris på det jeg har fået på CMH uddannelsen, det er uvuderligt.

Skolen og uddannelsen har på en eller anden måde reddet mit liv og det føles som at komme hjem.

Jeg er meget taknemmelig.

Da jeg var barn havde jeg mange oplevelser, og jeg frygtede den åndelige verden meget. Idag kan jeg se hvad alt den frygt skabte. 
Nu har uddannelsen givet mig fred og en dybere forståelse, samt gjort mig nysgerrig og sulten efter mere viden, derfor fortsætter jeg på CMH Master, så jeg kan udvide min værktøjskasse.

"

"

Det er en rejse som sætter dybe aftryk

Da den første dag oprandt hvor jeg skulle starte på uddannelsen til Clairvoyant Medie Healer hos Judy, var jeg både spændt og nervøs, da jeg trådte ind over dørtærsklen. Min nervøsitet blev hurtigt gjort til skamme, da det første der mødt mig var en smilende Judy som tog imod mig med ordene ”velkommen hjem” og det var præcis sådan jeg følte det, at jeg var kommet hjem.

De sidste 8 måneder på uddannelsen har været en dyb og transformerende rejse ind i mig selv. Jeg har lært så meget om mig selv og mine spirituelle evner, har udfoldet sig stille og roligt i de tryggeste rammer man kan forestille sig.

Der er en helt særlig energi i den gamle købmandsgård i Låsbygade. Alene det at være i rummene føles som healing i sig selv pga. den helt særlige og enormt kærlige energi som Judys tilstedeværelse fylder rummene med. Der er blevet leet og grædt, tanker er blevet delt og både for mig og mange af mine medkursister har en dyb healing fundet sted.

Afslutningsvist vil jeg i dyb taknemmelighed sige: ”Tak Judy fordi du er til, du er den smukkeste sjæl og jeg vil ønske at alle andre der har lysten vil følge i mine fodspor. Det er en rejse som sætter dybe aftryk i hjertet og jeg lover dig, at du aldrig vil være den samme igen”.

 Judys skole får min varmeste anbefaling og jeg fortsætter på skolen og glæder mig til min nye rejse på Clairvoyanceuddannelsen, hvor jeg ved at Judys vinger vil løfte og bære mig hele vejen.

I dyb respekt  – i lys og kærlighed.

Rikke Fejerskov

"

"

Jeg fandt frem til min spiritualitet

Jeg kommer fra en lederstilling i Tyskland, så det lå ikke lige i kortene at jeg skulle på sådan en uddannelse…

Jeg var til en sitting hos Judy og besluttede derefter at starte på Clairvoyant MedieHealer uddannelsen i 2016, og det var noget af det mest grænseoverskridende jeg har prøvet, men også noget af det dejligste jeg har oplevet.

Jeg blev mødt med en varme og kærlighed af både de andre kursister men også af livstykket Judy.

I løbet af uddannelsen, faldt der en masse brikker på plads for mig, jeg fik en meget bedre og dybere forståelse af mig selv og hvorfor jeg var som jeg var, jeg var anderledes! på den fede måde.

En fantastisk oplevelse, i rare rolige og behagelige omgivelser, omgivet af skønne mennesker, med en Judy som lærer der skal opleves.

Jeg fandt frem til min spiritualitet, en indre fred og en meget klar forståelse af hvem jeg er og hvad jeg kan.

Også en klarhed over hvad jeg ikke skal og hvordan jeg ikke giver køb på mig selv.

Kærlig hilsen og tak til Judy og de dejlige mennesker på holdet

Jens Duus Kaltschmidt

"

"

Jeg har fået mere selvtillid og tro på at det hele nok skal gå

Jeg hedder Diana Nielsen

Jeg startede faktisk lidt uden en hel klar plan på hvad jeg ville bruge CMH-uddannelsen til, og kastede mig ud i det, som en del af min selvudvikling, og så måtte vi se hvor det førte mig hen.

Og jeg vil sige at Judy er rigtig god til at møde folk der hvor de er, og til at bakke os op og skubbe os når vi trænger til det. Hun er god til at se hvad det er  der er i spil og hvad vi har brug for hjælp til…Så det er egentlig gået fra selvudvikling til noget jeg vil fortsætte med og bruge og give videre.

Det har rykket mig helt vildt.. Det er en helt anden Diana der er her nu som dengang jeg startede på uddannelsen. Jeg har fået mere selvtillid og tro på at det hele nok skal gå, og at alting er som det skal være.

"

"

Jeg ser det som en stor gave at uddannelsen har gjort det muligt for mig at hjælpe andre

Jeg hedder Sanne Langschwager

Det jeg har fået ud af at være på CMH-Uddannelsen er en stor personlig udviklingsrejse, hvor jeg nu ved hvilken vej jeg skal gå.

Det har åbnet op for en helt ny verden af muligheder.

Det har virkeligt været stort for mig at få øjnene op for det.

Der er utrolig mange ting jeg kan bruge personligt også at jeg kan videreformidle det til andre der har brug for hjælp, betyder rigtig meget for mig.

Jeg ser det som en stor gave at uddannelsen har gjort det muligt for mig at hjælpe andre på en helt anden måde end jeg kunne før. Jeg føler jeg kan bruge denne gave til at hjælpe mennesker på rette vej. Mange gange er man jo i tvivl om hvilken vej man skal gå.

"

"

Der er virkelig "hul igennem", jeg er i stand til at lytte nu

Under uddannelsen var det især clairvoyance delen, der gav mig noget. Træningen og de mange beskeder satte fokus på nogle personlige udfordringer, som jeg efterfølgende har arbejdet med og healet. Den megen træning gjorde mig også mere åben og følsom, der er virkelig “hul igennem”, jeg er i stand til at lytte nu. 

Kurt Rasmussen

"

"

Det uddannelsen har givet mig er selvtillid

Jeg hedder Ann Andersen og har gået på CMH (Clairvoyant MedieHealer uddannelsen)

Det uddannelsen har givet mig er selvtillid, jeg har lært mig selv at kende og er dybt berørt idet jeg har fundet mig selv og lært mig selv at kende.

Jeg har udviklet mig helt utroligt, jeg kan mærke mine grænser og er blevet god til at lytte til mig selv.

Det er svært at forklare idet jeg har fået en indre ro på et dybt sjæleplan.

Men een ting jeg ved, det er, at det er den allerbedste investering jeg nogensinde har gjort for mig selv. 

Ann Andersen

"

"

På hjemmefronten nyder hele familien godt af min nye frie glade side

Jeg hedder Jonna Feddersen

jeg besluttede at starte på CMH uddannelsen efter at jeg i et par år havde mærket og arbejdet med mit klarsyn.

Forud for det er gået mange år med depressioner psykolog og antidepressiver. jeg var som person nok lidt stille og holdt meget på mig selv og en af flinkeskolepigerne.

Jeg er nu efter at være næsten færdig med kurset blevet mand for min hat og er blomstret op og er fri og fuld af sang og dans.

På hjemmefronten nyder hele familien godt af min nye frie glade side

så en kæmpe ros og taknemmelighed fra mig for et kursus der udvikler både personligt og spirituelt. 

"

"

På skolen er der højt til loftet og livsglæden er smittende

Uddannelsen hos Judy har for mig åbnet endnu mere op for en sult efter det spirituelle. Hos Judy er der højt til loftet og livsglæden er smittende, her kan man få lov til at bruge sine evner, være skør og være stille! Der bliver skubbet til en og revet lidt op i en, alt sammen med det formål at styrke ens potentiale. Man kan regne med at komme til at bruge sig selv og alle er i lige på holdet, uanset baggrund.

Uddannelsen er veltilrettelagt og hænger godt sammen, samtidig med at Judy er en dygtig leder der aktivt bruger sin 6. sans, hun er en dejlig autentisk lærer, som man som elev bare kan spejle sig i, og lade sig opmuntre af hendes umiddelbarhed.

Jeg kom efter clairvoyancen og det fik jeg, healingen fik jeg oveni, som en gave.

Jeg tilbyder clairvoyance.

Du kan se mere på min hjemmeside: www.liseforsjaelen.dk

Lise Hildebrandt, Åbenrå 

"

"

Uddannelsen har åbnet op for den åndelige verden som jeg slet ikke troede jeg var i stand til

Jeg hedder Marianne Mathiasen

Uddannelsen har givet mig fantastisk meget, det har også åbnet op for den åndelige verden som jeg slet ikke troede jeg var i stand til.

Undervisningen har været utrolig berigende og vi har afprøvet så mange forskellige sjove og spændende  ting. Det har virkelig givet mig så meget. Når jeg har kørt hjem fra undervisningen har jeg været næsten ekstatisk

Uddannelsen har også givet mig nye muligheder og en helt anden bevidsthed.

Jeg har altid interesseret mig for det alternative og kigget på mange forskellige uddannelser , Da jeg så Judys skole var det bare som om at der skulle jeg være, og jeg har virkelig søgt i flere år.

Uddannelsen har bekræftet mig i at det var det helt rigtige for mig og jeg forsætter rejsen med en overbygning på uddannelsen så jeg kan give det videre jeg har lært til klienter

bestil  tid til healing:  https://www.msmheal.dk/ 

"

"

C, M og H. Hver for sig er det blot bogstaver – sammen er de den største gave... CMH står for Clairvoyant MedieHealer Uddannelsen

Uddannelsen hos Judy er den bedste gave, jeg har givet mig selv. Judy har lært mig at kontrollere mine vidtgående spirituelle evner. Hun har lært mig at åbne/ lukke for de mange åndelige henvendelser, forstå den åndelige verden og forvalte den store gave, jeg er født med. Jeg har lært at glide med i stedet for at kæmpe imod. Forløbet har lært mig, at jeg ikke har været syg – men derimod været en pige med en stor åndelig kontakt, som aldrig blev forstået af omverdenen.

På skolen har jeg følt mig ”normal”, accepteret og anerkendt. I et rummeligt miljø med plads til alle, fokus på selvudvikling, højt fagligt niveau og jordforbindelse, har jeg fundet mit sande potentiale, lært at bruge det, stå ved mig selv og ikke mindst være stolt af den, jeg er og det jeg kan!

Hvis du trives med en legende tilgang til læring og udvikling, gode grin og dybfølt kærlighed, så er skolen muligvis den rette for dig. Jeg giver Judy og skolen de varmeste anbefalinger.

Jeg tilbyder:

  • Clairvoyance (nær og fjern)
  • Healing (Medie- , reiki-, universal- og starseed healing) (nær og fjern)
  • Foredrag og rådgivning om spiseforstyrrelser

 

Læs mere på: 

www.camillawurtz.dk

Du skal være velkommen til at kontakte mig: camillawurtz@hotmail.com

Camilla Würtz, Vejle

"

"

Det har været en kæmpe personlig udvikling

Det har været en kæmpe personlig udvikling at være på Judy’s uddannelse. Jeg har taget andre kurser og uddannelser, men Judy griber tingene helt anderledes an. Hun kan forklare clairvoyancen og healingen i dybden. Hun skubber og presser én til at komme i gang, komme videre. Hun går tæt på, men det er jo fordi, hun er så sikker i sin sag. Hun ved lige, hvad du kan. Og så synes jeg, hun er god til at komme med skulderklap og opmuntring. Hun er en rigtig dygtig lærer.

I min verden er Judy en kæmpe solståle, der træder ind af døren altid glad, smilende og i hopla. Det i sig selv løfter energien højt. Hun favner folk, og er medfølende og meget omsorgsfuld. Hun udviser et kæmpe overskud.

Karina Pedersen 

"

"

Denne uddannelse kan på det varmeste anbefales

Det er virkelig en rejse i dit eget univers. En stor øjenåbner. Du får sandheden. 

Judy ser vores sjæl, vores lys. Sådan som vi ankom til denne verden. 

Hun løsner langsomt op for dig. Hun skal roses for ikke at buse for hurtigt frem. Hun ved, hvor du er. Du behøver ikke at beskytte dig selv længere. Jeg føler, jeg kom hjem. De her evner kan være svære at tale med andre om, men her blomstrede jeg op, fordi det var et fællesskab, hvor alle forstod mig. Jeg kunne være den jeg er, og det var en befrielse. På holdet er der virkelig rum til at støtte hinanden på rejsen.

Denne uddannelse kan på det varmeste anbefales.

læs mere om mig på: www.lev-i-nuet.dk

"

"

Jeg har fået en værktøjskasse med redskaber, som ikke kun hjælper mig personligt, men også professionelt

Jeg oplevede Judy Rasmussen første gang til stenmessen i Hedensted. Her fortalte hun om sin egen vej. Jeg fik nogle brochurer og tog derefter hjem til Nordjylland.

Et år efter fik jeg mulighed for at tage en healeruddannelse – da jeg gik ind på mit kontor, lå Judy’s brochure øverst i bunken. Jeg så det, som et tegn og tilmeldte mig med det samme.

Judy skaber et kreativt rum med plads til personlig udvikling. Hun formidler et åndeligt samarbejde, hvor vægten er lagt på kærlighed og livsglæde, sådan jeg i dag kan mærke, når min farmor står ved siden af mig og hjælper mig med at stege frikadeller.

Jeg har fået en værktøjskasse med redskaber, som ikke kun hjælper mig personligt, men også professionelt.

Kirstine Nielsen

www.heartzen.dk

"

"

Jeg har på det år udviklet mig meget mere end de mange foregående

Judy’s CMH uddannelse har åbnet mine øjne for mit livsformål. Og jeg har opdaget gaver, jeg ikke vidste, jeg havde fået med i dette liv. Uddannelsen har banet nye veje. Har forbundet mig med mit højere selv og det guddommelige. Jeg har på det år udviklet mig meget mere end de mange foregående. Der sker kvantespring hos Judy. Det har været en fantastisk rejse, og rejsen fortsætter…